MICE

Saját eseményeinkkel bővítjük partnereink tudását, lokális és regionális rendezvényhelyszín ismeretét, hogy a legjobb döntést hozhassák meg a céges eseményeik helyszínének kiválasztásakor. Nemcsak idehaza, hanem a régióban is.

R

MICE Masterclass

A szakmánkat érintő újdonságokkal kapcsolatos – kis létszámú események, egy-egy szakmai témát jól ismerő nemzetközi előadóval Budapesten.

R

#newplacesnewfaces

Munka utáni vagy éppen reggelivel egybekötött könnyed 35-50 fős létszámú esemény. Új vagy meglévő partnereink számára kevésbé ismert hazai helyszínek bejárása, ahol mindig bemutatkozik egy-egy különleges, külföldi turisztikai szolgáltató is, elsősorban a régiónkból. Legyen az egy céges rendezvények kiszolgálására szakosodott szállodalánc, vagy akár egy privát sziget, amit céges partnereink használhatnak a jövőbeli céges eseményeik helyszíneként.

 

 

Még több cikket megnézek!

Kapcsolódó hírek

MICE Business Day 2024 – Ugye találkozunk?

MICE Business Day 2024 – Ugye találkozunk?

Idén 10. alkalommal rendezik meg 2024. október 22-én a Hungexpon Magyarország legnagyobb nemzetközi üzleti turisztikai workhsopját, a MICE Business Day-t. A workshopon kiemelt együttműködő partnerként a HotelPremio Group csapata is részt vesz, délután 16 órakor pedig...

bővebben
Ha Bled, akkor Slovenian Incoming Workshop!

Ha Bled, akkor Slovenian Incoming Workshop!

2024. május 14. és 17. között Szlovénia egyik legnépszerűbb turisztikai helyszínén, a festői szépségű Bledben került sor déli szomszédunk legjelentősebb szabadidős B2B rendezvényére, a Szlovén Beutaztató Vásárra (Slovenian Incoming Workshop). A rendezvényen...

bővebben