Új turisztikai PR megbízás a HotelPremio PR csapatánál

2024, ápr 22 | MICE, PR és Kommunikáció

A Promoturismo FVG megbízásából a HotelPremio Group PR csapata végzi a Budapest-Trieszt közvetlen járat beharangozó eseményének sajtókommunikációs feladatait.

Friuli Venezia Giulia Regionális Idegenforgalmi Hivatal a hotelPremio Group PR csapatát bízta meg a Budapest-Trieszt közvetlen járat bevezetéséhez kapcsolódó sajtókommunikációs feladatainak ellátásával.

Június 2-ától a trieszti repülőtér (TRS) hetente két alkalommal, pénteken és vasárnap közvetlen járatot indít Budapestre a Ryanair üzemeltetésével. A közvetlen járatokkal kényelmesebbé válik az utazás, egyszerűbben felfedezhetjük ezt a csodálatos régiót. Az új járat indításával kapcsolatos beharangozó esemény sajtó és PR feladataira a HotelPremio Group PR csapatát kérte fel Friuli Venezia Giulia Regionális Idegenforgalmi Hivatala, a Promoturismo FVG. Az együttműködés keretein belül 2024 második felétől dolgoznak a régiós megbízáson, amely célja, hogy Trieszt, mint úticél ismertségét, a régió gasztrokultúrális vonzerejét és szerteágazó programlehetőségeit bemutassák a magyar közönség számára.

Az HotelPremio PR üzletága 2023-ban indult el, azóta olyan prominens ügyfeleket tudhatnak magukénak, mint a Török Turisztikai Hivatal, a horváth Liburnia szállodalánc, illetve a Kempinski és Falkensteiner láncok számos egysége.