Új szállodát nyitott a HotelPremio Group Balatonkenesén

2024, aug 15 | Corporate, Szállodaüzemeltetés

Július elején nyitotta meg kapuit a Délceg Réce Minihotel Balatonkenesén a HotelPemio Group üzemeltetésében. A négy csillagos balatonfüredi Boutique Hotel Annuskával együtt így már két szálláshellyel van jelen a Balatonnál a HotelPremio Group szállodaüzemeltetési üzletága. Ahogy az Annuska név a füredi villa névadójára utal, úgy a kenesei ház elnevezése is szorosan kapcsolódik a balatoni lokációhoz, hiszen récék a tó legelterjedtebb, őshonos madarai.

Az újonnan nyílt Délceg Réce Minihotel a családi, baráti nyaralások mellett, nagy közösségi tereivel, medencével és kültéri jacuzzival felszerelt kertjével, 25 fős rendezvénytermével ideális helyszín 25-30 fős céges csapatépítők szervezésére is. A Délceg Réce 11 db kétágyas, pótágyazható szobával, illetve kettő 4, ill.  6 fős apartmannal várja vendégeit Balatonkenesén a strandtól és a kikötőtől 300 méterre, a vasútállomástól sétatávolságra. 

„A Délceg Réce Minihotelt magunknak álmodtuk meg, szerettünk volna egy olyan barátságos, családias méretű, de mégis magas szolgáltatási színvonalú helyet, ahol mi is szívesen nyaralnánk. A kerti medence, jacuzzi és szauna igazi feltöltődést biztosít, akkor is, ha valakinek nincs kedve a strandra sem kimozdulni”. A Délceg Réce a balatonfüredi Boutique Hotel Annuska Kistestvére, azzal közös üzemeltetésben, vezetője pedig a cégcsoportunk hotel operációs managere, Ajtai Dóra.

„Az Annuskában sokat tanultunk a balatoni vendéglátásról, ezt szeretnénk Balatonkenesén is kamatoztatni. A méretből itt engedtünk, a minőségből viszont nem. A házat prémium ágyakkal, ágyneművel szereltük fel, minden szoba légkondicionált, vendégeinket itt is az Annuskában megszokott prémium reggeli várja, ráérősen, mindennap 11 óráig” – emelte ki Tatár György, a Délceg Récét üzemeltető HotelPremio Group tulajdonosa.

A reggeli Balatonkenese legnépszerűbb helyéről, a Pörc Bisztróból érkezik mindennap a szállóvendégek asztalára. A Pörccel közösen más csapatépítő programok is tervben vannak és akár egész napos cateringet is tudnak a vállalati eseményekre biztosítani.

Rögtön a biciklisek kedvence lett a Délceg Réce

A Délceg Réce a Balatoni Bringakör útvonalán található kiváló elhelyezkedésének és zárt, őrzött biciklitárolójának köszönhetően a nyitást követően egyből a Balatont körbetekerő kerékpárosok kedvelt szálláshelye lett. A balatoni apartmanoktól eltérően nálunk akár egy éjszakára is foglalhatnak a vendégek a nyári főszezonban is. Nem utolsó szempont a spontán vendégek körében az is, hogy elég, ha előre foglalnak és csak a helyszínen fizetnek, akár SZÉP-kártyával is. 

Egész éves nyitvatartással terveznek

Az egyéni foglalások mellett lehetőség van a ház kizárólagos bérlésére is céges elvonulások, csapatépítők vagy akár  családi rendezvények  helyszínéül. Nagy közösségi tereinek, medencéjének és grillteraszának köszönhetően ideális rendezvényhelyszín 25-30 fő számára szállással együtt akár a  tavaszi és őszi időszakban is.A  Budapesttől mindössze 50 percre lévő távolsága , privát parkolója is megkönnyíti a vállalati események szervezését, „Nemcsak a nyári szezonra, hanem egész évre tervezünk. A téli időszakban a kandallós közösségi terünk és szaunánk teszi még különlegesebbé a Délceg Récében töltött napokat” – tette hozzá Tatár György, a HotelPremio Group tulajdonosa.