Sikeres üzleti kapcsolatok szövődtek a Bahwan Tourism LLC bemutatkozó rendezvényén

2024, jún 17 | Belföldi és külföldi utaztatás, PR és Kommunikáció

A Kozmo Hotel Suits & Spa adott otthont a Bahwan Tourism LLC bemutatkozó rendezvényének, melyet a Premio PR szervezett. Az esemény célja Omán turisztikai lehetőségeinek és szolgáltatásainak ismertetése volt a közép- és kelet-európai utazási partnerek számára.

Az esemény 9 órakor kezdődött az érkezéssel és regisztrációval, ahol a vendégek egy gazdag reggelit fogyaszthattak el. Ezt követően a Bahwan Tours egy átfogó prezentációt tartott, bemutatva Omán egyedülálló turisztikai lehetőségeit, valamint a cég különböző szolgáltatásait és jövőbeli terveit. A flydubai légitársaság képviselője is előadást tartott, amely során a Maszkatban történő átszállás optimális lehetőségeit és a repülési időpontok rugalmasságát emelte ki.  Az előadás után egy szakmai élménybeszámoló következett, amelyben a résztvevők megosztották tapasztalataikat az ománi látogatásaikról. A program végén a résztvevők kérdéseket tehettek fel, majd networkingre is lehetőség nyílt. Az eseményt egy izgalmas nyereménysorsolás zárta, amelyen a szerencsés nyertesek értékes ajándékokat nyertek.

Omán turisztikai potenciálja

A rendezvény célja az volt, hogy bemutassa Omán turisztikai értékeit, és hogy új partnereket találjanak a közép- és kelet-európai régióban, akik segítségével Omán még szélesebb körben ismertté válhat.  Az ománi turizmus jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, köszönhetően az ország gazdag történelmi és kulturális örökségének, lenyűgöző tájainak és kiváló szolgáltatásainak.

Az esemény részeként bejelentették, hogy ősszel újabb fam tripet szerveznek, amely során a résztvevők közvetlenül is megismerhetik a Bahwan Tours által kínált luxus szolgáltatásokat.  Ez a lépés tovább erősíti az ománi turizmus iránti érdeklődést, és újabb lehetőségeket nyit a közép- és kelet-európai piac felé. A bemutatkozó reggeli nem csupán Omán turisztikai értékeinek bemutatására volt alkalmas, hanem lehetőséget biztosított a szakmai kapcsolatok építésére és a jövőbeli együttműködések alapjainak lerakására is.

Ez az esemény remek lehetőséget kínált a résztvevők számára, hogy mélyebb betekintést nyerjenek Omán lenyűgöző turisztikai kínálatába és a Bahwan Tourism LLC tevékenységébe, valamint hogy új üzleti kapcsolatokat építsenek ki a régióban.  Az esemény sikeressége előrevetíti Omán turizmusának további növekedését és a régióval való szorosabb együttműködést.

A Bahwan Tourism LLC-ről: A vállalat Omán egyik vezető utazási irodája, immár több mint négy évtizede meghatározó szereplője a helyi turizmusnak. A cég piaci részesedése a turisztikai szektorban 15-20% közé esik, és tevékenysége nem csupán a túra- és programszervezésre korlátozódik, hanem légitársasági képviseletet is ellát, mint például a SaudiAir, az Ethiopian Airlines, és a flydubai cargo képviseletében. A Bahwan Tourism LLC egy 200 főt foglalkoztató vállalkozás, amely a 41 különböző céget magába foglaló Suhail Bahwan Holding csoport tagja.  Ez a konglomerátum az építőipartól az IT szektoron át egészen az autóiparig terjedő tevékenységeivel több mint 20.000 embernek biztosít munkát.