Különleges helyszínen mutatkozott be a LifeClass szállodalánc a sajtónak

2024, máj 23 | MICE, PR és Kommunikáció

A HotelPremio Group által szervezett sajtóeseményen mutatkozott be a szlovén tengerpart legnagyobb szállodalánca, a LifeClass Hotels & Spa a magyar média képviselőinek és neves hazai turisztikai influenszereknek.

 

Az esemény helyszíne a Budapesten nemrég megnyílt Madame Tussauds volt, mely extravagáns rendezvényhelyszínnek bizonyult, mely lenyűgözően hatott a sajtóesemény vendégeire. A PR esemény egyben a HotelPremio Group PR csapatának és a LifeClass Hotels szállodalánc hosszú távú együttműködésének első állomása volt.

A 2024. május 21-én tartott sajtóesemény első állomásnak tekinthető, melyet a jövőben további marketing és PR aktivitások követik majd, mint például sajtó- és egyéni influenszer utak, valamint szakmai turisztikai események a HotelPremio Group PR csapatának szervezésében. Így a LifeClass Hotels a MICE szolgáltatások piacán is hamarosan bemutatkozik a magyar rendezvényszervező közönségnek.

A Madame Tussaudsban megrendezett május 21-ei sajtóeseményen Nika Filipič, PR Manager, Ylenia Loredan, a PR csapat vezetője, valamint Mitja Znidarsic, Értékesítési és Marketingvezető képviselte a LifeClass Hotels szállodaláncot.

A LifeClass Hotels & Spa Portorož szállodalánc különféle vendéglátó-, wellness- és kongresszusi szolgáltatásokat kínál, széles körű pihenési lehetőségekkel kiegészítve. A szállodalánc 170 éves hagyományokra épít, és minőségi kikapcsolódási lehetőségeket kínál. Ezek közé tartozik öt természetes gyógyító szolgáltatás, 800 éves gyógyítási hagyomány és a tenger közelsége. A személyzet híres vendégszeretetéről, professzionalizmusáról és precizitásáról, valamint a vendégek iránti elkötelezettségéről.

Portorož központjában, mindössze 20 km-re az olasz és 7 km-re a horvát határtól található a Resort LifeClass Szállodalánc & Gyógyfürdő. A luxusszálloda hálózat hat négy- és ötcsillagos szállodából áll: a Hotel Mirna, a Hotel Neptun, a Wellness Hotel Apollo, a Grand Hotel Portorož, a Hotel Riviera és a Hotel Slovenia.

Ezek a szállodák nem csupán kiváló szálláshelyek és szolgáltatóhelyek, hanem a helyi gazdag kultúrát is magukba foglalják, exkluzív pihenőhelyeket kínálva a gyönyörű mediterrán környezetben. Portorož és környéke különleges úticél, amit a helyi emberek, hagyományok, történelem és látnivalók tesznek egyedivé. A LifeClass Hotels folyamatosan követi a vendéglátás, wellness, szállodaipar és turizmus legújabb trendjeit, hogy vendégeik igényeit teljes mértékben kielégítsék és túlszárnyalják elvárásaikat.
Portorož kristálytiszta tengervize és gyönyörű strandjai ideálisak a pihenésre és vízi sportokra. Történelmi nevezetességei, mint például a közeli Piran óvárosa, gazdag kulturális élményeket kínálnak. A helyi konyha különleges ízekkel várja az ínyenceket, míg a wellness központok és termálfürdők a testi-lelki feltöltődést biztosítják. Portorož tökéletes választás akár üzleti, akár magánutazásra, hiszen a pihenés és a munka harmonikus kombinációját nyújtja.

A LifeClass Hotels szállodalánc kiemelt helyzete lehetővé teszi, hogy a tengerparti régió legátfogóbb termál- és wellness-kínálatát biztosítsák vendégeiknek. A Terme Portorož Hotel természetesen egészséges mediterrán környezetben található, és egész évben, 365 napon át kínál különféle wellness- és gyógyászati szolgáltatásokat, termál- és fűtött tengervizes medencékkel. Kínálatuk öt helyi gyógyító tényezőn alapszik holisztikus megközelítéssel, amely a test és lélek egyensúlyát hivatott elérni. A wellness központ egyik legnépszerűbb alapanyaga a sóiszap, melynek használata a 13. századra nyúlik vissza. Az Acqua Madre-ban már a bencés kolostor szerzetesei is használták a sót, a sóoldatot és a sóiszapot reumatikus, bőr- és légzőszervi betegségek kezelésére.