A Bahwan Tourism LLC is a HotelPremio Groupot választotta

2024, máj 21 | Belföldi és külföldi utaztatás, MICE, PR és Kommunikáció

2024 áprilisától a HotelPremio Group képviseli Omán legrégebbi utazásszervező vállalkozását, a Bahwan Tourism LLC-t Magyarországon.

Május elején olyan utazási irodai partnereket kísértünk el Ománba, akik exotikus, luxus és céges utakra specializálódtak. Az utazás során megismerték a Bahwan Tours szolgáltatásait, szállodai partnereit, és felfedezték Omán látványosságait, ízletes ételeit, valamint a helyiek vendégszeretetét.

A Bahwan Tours 1978 óta működő utazásszervező cég piaci részesedése a helyi turizmusban 15-20% között mozog. A túra- és programszervezés mellett légitársasági GSA szerepet is betölt, és olyan légitársaságokat képvisel, mint a SaudiAir és az Ethiopian Airlines. A 200 főt foglalkoztató vállalkozás a Suhail Bahwan Holding része, amely 41 céget tömörít, és az építőipartól kezdve az IT szektoron át az autóiparban is jelen van, összesen közel 20 000 embert foglalkoztatva. A vállalat sokoldalúsága és mérete jelentős szerepet játszik Omán gazdaságában.

A majdnem egy hetes út a fővárosból, Maszkatból indult és oda is tért vissza. Az út során ellátogattunk a sivatagba, illetve a Zöld hegyek (Jebel Akhdar) lenyűgöző magaslataira, ahol bőven 2000 méter felett jártunk. Az ománi fővárosba a Flydubai éjszakai járatával jutottunk el, Dubajon keresztüli átszállással, amely tökéletes csatlakozást biztosított számunkra.

Omán fővárosa, Maszkat, lenyűgöző kontrasztot mutat a modern építészet és a hagyományos arab kultúra között. A város híres látnivalói közé tartozik a Sultan Qaboos Nagymecset, amely a világ egyik legnagyobb mecsete, valamint a Mutrah Souq, egy tradicionális bazár, ahol a látogatók helyi kézműves termékeket és fűszereket vásárolhatnak. Maszkat földrajzi elhelyezkedése rendkívül előnyös, hiszen a tengerparti fekvés és a közeli hegyek változatos természeti környezetet kínálnak az oda érkező turistáknak. A város kulturális gazdagsága és a vendégszerető helyiek miatt ideális úti cél mind az üzleti, mind a szabadidős utazók számára.

A Bahwan Tours szervezésében megvalósuló közel egy hétig tartó trip alatt közel 10 helyi szállodát látogattunk meg. Volt szerencsénk kipróbálni városi business hoteleket, tengerparti üdülőhelyeket, sivatagi luxuskempingeket, valamint magas hegyvidéki resortokat is. Ezek közé tartoznak olyan szállodaláncok, mint a Shangri La, a W, a Kempinski, az Anantara, a Crown Plaza és az Alila. Közös jellemzőjük, hogy mindegyik rendelkezik MICE termékkel és szolgáltatással, így ideális helyszín biztosítanak üzleti konferenciák, céges elvonulások és business tripek számra is. A szállodák magas színvonala és változatos kínálata garantálja a látogatók elégedettségét, akár üzleti, akár szabadidős célból érkeznek.

A HotelPremio Group támogatásával megvalósuló utazás célja az volt, hogy partnereink megismerkedjenek Omán legjobb szállodáival és szolgáltatásaival, valamint belekóstoljanak az arab ország kulturális és természeti kincseibe. Omán különleges élményeket kínál látogatóinak, az érintetlen természeti szépségektől kezdve a gazdag történelmi örökségig. A résztvevők számára az út felejthetetlen élményekkel és hasznos szakmai tapasztalatokkal szolgált, melyek segítségével még magasabb színvonalú szolgáltatásokat tudnak nyújtani ügyfeleik számára a jövőben.