A Liburnia szállodalánc tanulmányútján jártak a HPG partnerei

2024, ápr 30 | MICE

Horvátország egyik legnagyobb szállodaláncának, a Liburnia Hotels&Villas-nak (LHV) szervezett MICE tanulmányutat partnerei számára a HotelPremio Group MICE üzletága.

A három napos áprilisi tanulmányút célja az volt, hogy a 18 szálláshelyet magába foglaló szállodalánc a magyar céges rendezvényszervezőknek bemutathassa rendezvényhelyszín-kapacitását, szálláslehetőségeit és gasztronómiai kínálatát. A HotelPremio Group csapatával tartó szakemberek bepillantást nyerhettek az Opatija városának monarchia korabeli hangulatú látnivalóiba, és megismerkedhettek a szállodalánc nyolc hotelének szolgáltatásaival.

A Liburnia Hotels & Villas számára szervezett MICE tanulmányút az egész éves pr és marketing együttműködésünk részét képezte, melyet számos online megjelenés és a 2023 őszi budapesti prezentáció előzött meg. Az út célja az volt, hogy megerősítse a kapcsolatokat és új lehetőségeket nyisson a magyar céges rendezvényszervezők számára.

A Liburnia Hotels & Villas Horvátország egyik legnagyobb szállodalánca, 18 szálláshelyet kínálva a festői Kvarner-öbölben. Portfóliójukban megtalálhatóak luxus hotelek, történelmi épületek és modern üdülőhelyek, amelyek mindegyike kiváló szolgáltatásokkal várja vendégeit. A lánc különös figyelmet fordít a rendezvényturizmusra, kiemelkedő MICE lehetőségeket biztosítva.

Az érkezés napján Predrag Kostic, a lánc MICE és Corporate Specialistája, teljes körű áttekintést nyújtott a horvát szállodavállalat házairól, szolgáltatásairól és MICE kínálatáról. Kiemelte, hogy az idei év erősen indult a MICE szegmensben, hiszen míg tavaly egész évben 350 rendezvényt bonyolítottak le, addig idén április első hetéig már 240 rendezvényt szerveztek.

A csapat bázisát a lánc 5 csillagos besorolású, emblematikus szállodája, a Hotel Ambassador adta. A négycsillagos Moscenicka Draga-i, resort élményt kínáló Hotel Marina történelmi tereitől kezdve a Kvarner Hotel és az Imperial Hotel rendezvényekre is alkalmas helyiségein keresztül, a résztvevők széles körű tapasztalatot szerezhettek a régióban.