FlyDubai agent üzleti reggeli a Parisi Udvar Budapestben

2024, ápr 5 | Event, MICE, PR és Kommunikáció

A HotelPremio Group szervezte a FlyDubai, szakmai-edukációs „agent” üzleti reggelijeit.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a HotelPremio Group végezheti a FlyDubai,  szakmai-edukációs Agent Üzleti reggeli eseményeit 2024 első negyedében, amelyhez a szakemberek szoros munkarendjéhez igazodó  formabontó koncepciót dolgozott ki PR csapatunk. A helyszínt egy nagy múltú belvárosi szálloda, a Parisi Udvar Hotel kávéházi hangulata biztosította a három szakmai esemény prezentációihoz és szakmai beszélgetéseihez.

A turisztikai szakemberek februártól áprilisig havonta egyszer találkoztak, az eseményeken Szép Andrea, a FlyDubai hazai képviselet vezetője osztotta meg  a légitársasággal kapcsolatos legfrissebb híreket, újdonságokat közel félszáz utazási irodás partnerével. A légitársaság 2022 nyara óta  üzemeltet napi budapesti járatot, lassan elhagyhatják a ” low cost” jelzőt, hiszen járatonként tíz business-class hely is található, amelyek székei akár fekvő helyzetbe is állíthatóak. A képviselet-vezető mesélt a légitársaság saját foglalórendszeréről, amely az irodai  szakemberek  munkáját nagyban segíti,  illetve megtudhattuk, hogy a Dubajon túli desztinációk közül  Krabi és Pattaya,  Maldív-szigetek és Zanzibár valamint a Colombo és Katmandu desztinációkhoz a legideálisabb a csatlakozás.   

A Budapest Airport kollégái Pivarcsi Bianka és Tóth Nikoletta  az indulás előtti reptéri élmény maximalizálásához adtak szuper ötleteket.  Bepillanthattunk a reptér növekvő desztinációs és utasforgalmi számaiba is, – az idei nyári menetrendben 130 úti célra 39 légitársaság járatával juthatunk el- , idén pedig arra számítanak, hogy meghaladják a 2019-es  rekordév 16,1 milliós utasszámát is.  Szó volt a parkolási szolgáltatás kapacitásának fejlesztéséről, ami 600 hellyel rendelkező Terminal Parkolóval bővül és a jelenleg elérhető 6 váróról, amelyből kettő a non-shengen zónában található. Bemutatták az exkluzív BUD VIP váró szolgáltatásáról is, ahonnan limuzinnal hozzák viszik az utasokat, közvetlenül a géphez, valamint a „földi oldalon” található két, egybenyitható  30 fős konferenciatermet is. 

Kovács Kriszta a DET (Dubai Turisztikai Hivatal) hazai képviselője színes dubaji desztinációs betekintővel folytatta a képzeletbeli utazást, a megállíthatatlanul fejlődő arab városállam újdonságait szolgáltatásait górcső alá véve, olyan legekkel, mint a 60 méter mély merülő medence a Deep Dive, a világ legmagasabb, végtelenített medencéje, az Aura Sky Poollal és a újranyitott Expo City. Az előadások sorát a 2018-ban indult foglalási rendszer, a 85 országban jelenlévő  RateHawk kollégái, Kedves Mariann és Végh Balázs zárták, elmondták,  hogy ezt a rendszert „utazási irodások készítették, utazási irodásoknak” utalva a szakmai közösségre a felhasználok és a fejlesztők között.

A reggeli keretében a vendégekkel együtt bejártuk a Parisi Udvar Hotel Budapest, ahol megismerhettük a ház történelmi múltjával és természetesen a MICE szolgáltatásaival és rendezvénytermeivel, bérelhető elnöki lakosztályaival, amely  nyüzsgő városi elhelyezkedése miatt ideális lehet különböző események megrendezésére. A szálloda több, mint 300 m2 konferencia- és rendezvényterületet kínál, 4 különálló és multifunkcionális tárgyalóteremmel és szalonnal. A két szinten elhelyezkedő rendezvénytermek akár 160 fő egyidejű befogadására is képesek, valamint elegáns események és más különleges alkalmak lebonyolítására is egyaránt ideálisak.