Szlovén Workshop 2024: Rekordszámú kiállító és résztvevő

2024, szept 27 | Belföldi és külföldi utaztatás, MICE, PR és Kommunikáció

Szeptember 25-én a budapesti Kozmo Hotel Suites & Spa-ban került megrendezésre a HotelPRemio Group PR csapat által szervezett Szlovén Workshop. A tradícionális, évente megrendezett esemény idei állomása kiemelkedő B2B turisztikai eseményként vonult be az év szakmai rendezvényeinek sorába.

A szakmai workshop célja az volt, hogy az utazásszervezők és utazási irodák képviselői találkozhassanak Szlovénia turizmusának vezető szolgáltatóival, erősítve és új alapokra helyezve ezzel üzleti kapcsolataikat.

Az eseményen több mint 40 résztvevő, köztük számos magyar utazási szakember, valamint 28 szlovén kiállító vett részt, ami rekord számú szlovén szolgáltató jelenlétét jelentette. Az egész délutánon át tartó rendezvény során a résztvevők személyes találkozókon és prezentációkon ismerkedhettek meg Szlovénia változatos turisztikai kínálatával, többek között a Slovenia Tourist Board, Ljubljana Tourism, Bled Tourism, valamint a LifeClass Hotels & Spa képviselőivel.

A 2024-es B2B workshopot Szlovénia magyarországi nagykövete, Marjan Cencic nyitotta meg, köszöntve az összegyűlt szlovén és magyar szakembereket. Emellett kihangsúlyozta a két ország közötti évről évre növekvő turisztikai forgalmat, mely idén újabb rekordszámmal kecsegtet. Őt követte a Szlovén Turisztikai Szervezet B2B kommunikációját vezető, Karmen Novarlic átfogó és színes prezentációja déli szomszédunk változatos turisztikai kínálatáról.

Az intenzív workshopot egy jó hangulatú nyereménysorsolás követte, melynek köszönhetően közel tucatnyi szerencsés magyar szakember személyesen is kipróbálhatja a különböző szlovén szolgáltatók kínálatát. Ezt követően készült egy csoportkép Magyarország második leghosszabb lépcsőházában, az estét pedig a szolgáltatókkal közösen elfogyasztott vacsora zárta, ahol kiváló szlovén vörös és fehér borokat is kóstolhattak a vendégek.   

Az idei Szlovén Workshop a résztvevők és a kiállítók számát tekintve is rekordot döntött, amely rámutat arra, hogy Szlovéniát egyre nagyobb érdeklődés övezi a magyar utazásszervezők körében. A rendezvény sikere megerősítette, hogy a szlovén turizmus szolgáltatói továbbra is jelentős vonzerővel bírnak a nemzetközi piacokon.