Kik vagyunk?

Minket az érdekel, ami az irodán kívül történik.

Ismered a találós kérdést, hogy egy konferencián mi a legizgalmasabb rész? A kávészünet.

Egy időpont és egy helyszín önmagában még nem esemény, az élmény és az emberi kapcsolódások az, amitől emlékezni fogsz rá. A felejthetetlen események mindig egy jó történettel kezdődnek. Lehet ez egy pohár bor, egy közös étkezés vagy akár egy új íz, egy szokatlan hely. Ezek az apró részletek tesznek egy eseményt élménnyé.

A vállalati eventek adnak keretet az üzleti életnek, mérföldkövek, találkozási csomópontok. Egyedülálló lehetőség a kapcsolatok kialakítására és erősítésére, az üzleti célok elérésére. Egy esemény nem csak egy rendezvény. Jóval több annál: megtartó erő, motiváció, inspiráció. Egy hely, ahol teret és időt adunk az egymáshoz való kapcsolódásnak. Connection is the key. Mi ebben hiszünk. Ehhez értünk. Évi 1200 eseményt szervezünk, több mint 2500 üzleti partnerünknek. Teszel velünk egy próbát?

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

HotelPRemio Group_csapatunk

Történetünk

A sztorink a budapesthotelreservation.com oldallal indult, még az internet hőskorában, jóval a booking.com megjelenése előtt.

2006-ban beléptünk a B2B piacra is, elindítottuk MICE business üzletágunk, azaz az egyéni felhasználók helyett innentől kezdve az üzleti piac MEETINGS, INCENTIVES, CONFERENCES, EVENTS szolgáltatásaira fókuszáltunk. A konferenciahotelek.hu, rendezveny.com, cegeshelyszinek.hu, rendezvenyhelyszinek.hu és még számos venue-finder platform sikere után elindult a szállodaüzemeltetési üzletágunk, a négycsillagos balatonfüredi Boutique Hotel Annuskával, amely 5 éve kiemelkedő sikereket produkál a régióban. 2022-ben, Révész Róbert csatlakozásával elindítottuk a PR és desztinációmarketing üzletágunkat, valamint megjelentünk a cseh piacon.

Mára több mint 9 platformot, 4 üzletágat kezelünk, üzleti partnereink száma több mint 2500, és nincs olyan napunk az évben, hogy ne lenne több eseményünk, amit mi szervezünk. Éves szinten ez több mint 1200 rendezvényt jelent, amelyeken több mint 65.000 espresso fogy el. Ez egyben nagy felelősség is. Feltett szándékunk hogy fenntartható irányba mozdítsuk a működésünket, és mindent megtegyünk azért, hogy társadalmilag felelős vállalat legyünk.

Kapcsolat

hello@hotelpremiogroup.com

Székhely: 1106 Budapest, Dorogi utca 19.

Iroda: Jazz Loft, 1033 Budapest, Hévizi út 1.

LinkedIn

Új mező