Fazakas F. János képviseli a HotelPremio Groupot a Rendezvény ReStart konferencián

2024, szept 26 | Corporate, MICE

Október 3-án az Akvárium Klub ad otthont az idei Rendezvény ReStart konferenciának, melynek kulcskérdése: Haldoklik a fesztiválpiac? Újjáéled vagy új virágok nőnek a sírján? Az eseményen a hazai rendezvényszervező szakma legfontosabb szereplői között Fazakas F. János, a HotelPremio Group növekedésért felelős igazgatója is helyet kap a panelbeszélgetésekben.

 

A Rendezvény ReStart konferencia minden évben a szektor legaktuálisabb kihívásaira és nehézségeire keresi a választ, közös gondolkodásra hívva a legjelentősebb piaci szereplőket. Idén is több mint 70 előadó 30-nál is több előadáson és panelbeszélgetésen vitatja meg azt a jelenséget, hogy a kulturális fesztiválok többségénél idén a látogatószám jelentős visszaesést mutat, mindeközben a sport- és üzleti rendezvények piacán átütő nemzetközi sikerek rajzolódtak ki.

A szakmai párbeszédet erősítő Rendezvény ReStart 2024 konferencia szervezője a Magyar Turisztikai Program Alapítvány (MTPA), az idei előadók sorában pedig helyet kapott többek között Dr. Latorcai Csaba közigazgatási és területfejlesztési miniszterhelyettes, Révész Máriusz, a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára, Egresitsné Firtl Katalin a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai főosztályvezetője és Dobó Mátyás a Visit Hungary üzleti együttműködésekért felelős vezetője is.

A 11 órakor kezdődő MICE: globális trendek, lokális tanulságok panelbeszélgetésen pedig Fazakas F. János, a HotelPremio Group növekedésért felelős igazgatója beszélget majd Farkas Orsolyával a Creative Pro ügyvezetőjével és Molnár-Győri Noémival a Budapest Convention Bureau sales managerével.

A beszélgetésben körül járják, hogy mik a legfontosabb 2024-es trendek az üzleti rendezvények világában, milyen kérdések foglalkoztatják leginkább az ágazat szakértőit, piaci szereplőit? Beszámolnak a globális trendek magyarországi hatásairól, és sorra veszik a MICE szektor aktuális kihívásait, illetve lehetőségeit is.

A ReStart 2024 konferencia rendezvény további részletes programja itt érhető el, regisztrálni pedig ide kattintva lehet.

Fazakas F. János közgazdász több mint 20 éve dolgozik a rendezvény szektorban. A zeneiparban kezdte pályafutását, 2013-ban váltott a rendezvényszervezésre. 2018 és 2024 között a Visual Europe Groupnál a cégcsoport nemzetközi terjeszkedésén dolgozott. Az elmúlt években kétszer került fel a Magyar Turizmus TOP50 szakember listájára (2022-2023). 2024 májusától pedig mint Head of Growth felel a HotelPRemio Group cégcsoport hazai és nemzetközi terjeszkedéséért.

Fazakas F. János - HotelPremio Group