Nemzetközileg elismert szakemberrel erősít a HotelPremio Group csapata

2024, máj 6 | Corporate

Fazakas F. János, a hazai és régiós rendezvényipar ismert szakembere érkezik a HotelPremio Grouphoz 2024 májusától mint Head of Growth, aki a cégcsoport terjeszkedésének vezetőjeként a hazai és nemzetközi sales dinamikus fejlődésért lesz felelős.

Fazakas F. János közgazdász több, mint 20 éve dolgozik a rendezvény iparágban. A zeneiparban kezdte pályafutását, 2013-ban váltott a rendezvényszervezésre, később a digitális média területére. Olyan ismert brandeken dolgozott, mint a Nickelodeon, MTV és a ComedyCentral. 2018 és 2024 között a Visual Europe Groupnál a cégcsoport nemzetközi terjeszkedésén dolgozott. Az elmúlt években kétszer került fel  a Magyar Turizmus TOP50 szakember listájára (2022-2023).  A Kongres Magazine 2023-ban a régió legnagyobb hatású iparági véleményformálójának választotta. Az elmúlt években a Protege Talentlab mentoraként és egyetemi vendégelőadóként is tevékenyen részt vállal az iparági tehetséggondozásban.

“János személyében olyan szakembert ismertünk meg, aki az elmúlt években mindig az iparág élmezőnyében szerepelt, bízunk abban, hogy a közös munkában ezt a tapasztalatát nálunk is tovább kamatoztatja. Cégcsoportunkon belül János feladata lesz a venue finding oldalak és a rendezvényszervezői üzletágunk további lehetőségeinek és szinergiáinak kiaknázása, a micehungary.com platform nemzetközi bevezetése, valamint a nemzetközi terjeszkedésünk vezetése.” emelte ki Tatár György, a cégcsoport ügyvezetője.

A HotelPremio Group több, mint 15 éve van jelen a rendezvénypiacon, a venue-finder oldalak piacvezetője, évi több mint 1100 eseményt bonyolítanak, rendezvenyhelyszinek.hu,  micehungary.comcegeshelyszinek.hu,  szallodak.hu,  rendezveny.com,  konferenciahotelek.hu üzemeltetői. Átfogó rendezvénypiaci tapasztalataikra építve és a piacról jövő új igényekre reagálva 2023-tól már külföldi MICE és PR tevékenységgel is foglalkoznak, amely Révész Róbert érkezésével új üzletággá nőtte ki magát. Ügyfeleik között olyan nemzetközi szállodaláncok szerepelnek, mint a SAVA Hotels & Resorts vagy a Liburnia Hotels & Villas, a Kempinski szállodalánc néhány egysége, valamint több hazai és határon túli turisztikai régióval is együttműködnek, ügyfelük a Török Turisztikai Hivatal, Friuli Venezia Giulia Regionális Idegenforgalmi Hivatala, a Promoturismo FVG.